LOCATIES

Zicht op Beter heeft vier spreekuurlocaties. Heeft u een brief van ons ontvangen om het spreekuur op een van deze locaties te bezoeken? Hieronder kunt u de verschillende locaties aanklikken en uitvouwen. Het adres, een toelichting en de ligging worden getoond.
Spreekuurlocatie in Echt
De locatie waar onze arts spreekuur houdt is gevestigd in de voormalige polikliniek van het Laurentiusziekenhuis. Deze is schuin tegenover het NS-station gelegen. Er is voldoende parkeergelegenheid. Het pand wordt momenteel verbouwd. U kunt aanbellen en de arts komt u daar ophalen.
Du Commerce 2
Spreekuurlocatie in Eindhoven
De locatie waar onze arts spreekuur houdt is gevestigd in het Gezondheidscentrum Sibelius. Het is een nieuwbouwpand waar ook huisartsen, fysiotherapeuten en een apotheek zijn ondergebracht. U kunt zich melden bij de receptie op de eerste verdieping. De arts komt u daar ophalen.
Sibeliuslaan 315
Spreekuurlocatie in ’s-Hertogenbosch
De locatie waar onze arts spreekuur houdt is gevestigd in het Gezondheidscentrum Lage Leun in de wijk Engelen. Het is een pand waarin eveneens fysiotherapeuten, huisartsen en een apotheek zijn ondergebracht. Bij binnenkomst loopt u rechtdoor het gebouw in, de wachtkamer is aan uw linkerhand. U kunt daar plaatsnemen en hoeft zich niet te melden. De arts komt u ophalen voor het spreekuur.
Kraanvogellaan 13
Spreekuurlocatie in Maastricht
De locatie waar onze arts spreekuur houdt is gevestigd in de fysiotherapiepraktijk MSC Bastiaens. Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de balie. Hier is tevens de wachtkamer. De arts komt u ophalen voor het spreekuur.
Ambyerstraat-Noord 174