LOCATIES

Zicht op Beter heeft vier spreekuurlocaties. Heeft u een brief van ons ontvangen om het spreekuur op een van deze locaties te bezoeken? Hieronder kunt u de verschillende locaties aanklikken en uitvouwen. Het adres, een toelichting, de ligging en routebeschrijving worden getoond.
De locatie waar onze arts spreekuur houdt is gevestigd in het Gezondheidscentrum Sibelius. Het is een nieuwbouwpand waar ook huisartsen, fysiotherapeuten en een apotheek zijn ondergebracht. U kunt zich melden bij de receptie op de eerste verdieping. De arts komt u daar ophalen voor het spreekuur.

 

> ROUTEBESCHRIJVING

Sibeliuslaan 315

De locatie waar onze arts spreekuur houdt is gevestigd in het Gezondheidscentrum Lage Leun in de wijk Engelen. Het is een pand waarin eveneens fysiotherapeuten, huisartsen en een apotheek zijn ondergebracht. Bij binnenkomst loopt u rechtdoor het gebouw in, de wachtkamer is aan uw linkerhand. U kunt daar plaatsnemen en hoeft zich niet te melden. De arts komt u ophalen voor het spreekuur.

 

> ROUTEBESCHRIJVING

Kraanvogellaan 13

De locatie waar onze arts spreekuur houdt is gevestigd in Regus Maastricht City Centre. Parkeren kunt u onder het gebouw in Q-Park De Colonel, Stationsplein 17. Mocht hier geen plek zijn kunt terecht bij Q-Park P+R Station Maastricht, Parallelweg 15. Vanuit de parkeergarage De Colonel kunt u naast de ingang van de garage aanbellen (bel 800, Regus) en naar boven gaan. Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de balie. Hier is tevens de wachtruimte, de arts komt u daar ophalen voor het spreekuur.

 

>ROUTEBESCHRIJVING

Stationsplein 8K

De locatie waar onze arts spreekuur houdt is gevestigd in de Business Center Roerpoort. Er is parkeerruimte op de locatie. U kunt u zich melden bij de receptie en in de wachtruimte plaatsnemen, de arts komt u daar ophalen voor het spreekuur.

 

>ROUTEBESCHRIJVING

Boven de Wolfskuil 3