LOCATIES

Zicht op Beter informeert u graag over onze vijf uitstekende spreekuurlocaties. Wellicht heeft u een brief van ons ontvangen met een uitnodiging voor een spreekuurafspraak op een van deze locaties. Wij hechten veel belang aan uw comfort en efficiëntie tijdens uw bezoek aan ons spreekuur. Daarom verstrekken we gedetailleerde informatie over elk van deze locaties, inclusief adres, faciliteiten, ligging en routebeschrijving. Op deze manier bereiden we u volledig voor op uw afspraak en zorgen we voor een moeiteloze weg naar ons toe.

Gebouw Kennispoort
John F. Kennedylaan 2
5612 AB  Eindhoven

De spreekuurlocatie waar de bedrijfsarts/praktijkondersteuner bedrijfsarts spreekuur houdt, is gevestigd op de 7e verdieping van het gebouw Kennispoort. Dit is een kantoorpand waar o.a. Kamer van Koophandel is gevestigd.

Klik hier voor routebeschrijving

Gezondheidcentrum Sibelius
Sibeliuslaand 315
5654 CT Eindhoven

De locatie waar onze arts spreekuur houdt is gevestigd in het Gezondheidscentrum Sibelius. Het is een pand waar ook huisartsen, fysiotherapeuten en een apotheek zijn ondergebracht. Er is een lift aanwezig. U hoeft zich niet te melden bij de receptie, maar kunt direct plaatsnemen in de wachtruimte op de 1e etage. De bedrijfsarts/ praktijkondersteuner bedrijfsarts komt u daar ophalen voor het spreekuur.

Klik hier voor routebeschrijving

Gezondheidscentrum Lage Leun
Kraanvogellaan 13
5221 GA ‘s-Hertogenbosch

De locatie waar onze arts spreekuur houdt is gevestigd in het Gezondheidscentrum Lage Leun in de wijk Engelen. Het is een pand waarin eveneens fysiotherapeuten, huisartsen en een apotheek zijn ondergebracht. Bij binnenkomst loopt u rechtdoor het gebouw in, de wachtkamer is aan uw linkerhand. U kunt daar plaatsnemen en hoeft zich niet te melden. De bedrijfsarts/ praktijkondersteuner bedrijfsarts komt u daar ophalen voor het spreekuur.

Klik hier voor routebeschrijving

Regus Maastricht City Centre
Stationsplein 8K
6221 BT Maastricht

De locatie waar onze arts spreekuur houdt is gevestigd in Regus Maastricht City Centre. Parkeren kunt u onder het gebouw in Q-Park De Colonel, Stationsplein 17. Mocht hier geen plek zijn kunt terecht bij Q-Park P+R Station Maastricht, Parallelweg 15. Vanuit de parkeergarage De Colonel kunt u naast de ingang van de garage aanbellen (bel 800, Regus) en naar boven gaan. Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de balie. Hier is tevens de wachtruimte, de arts komt u daar ophalen voor het spreekuur.

Klik hier voor routebeschrijving

Roermond
Minderbroederssingel 60
6041 KK Roermond

Het betreft een spreekuur locatie van Alpina. U kunt aanbellen en vragen naar de bedrijfsarts. Er is zijn openbare (betaalde) parkeerplekken op straat en om de hoek bij Jumbo.