OVER ONS

Medisch adviesbureau Zicht op Beter biedt hoogwaardige arbozorg van hoge kwaliteit. De organisatie, opgericht in 2009, heeft vier fulltime bedrijfsartsen in dienst, en sinds 2023 ook twee praktijkondersteuners bedrijfsarts. Zij richten zich op individuele werknemers, de bedrijfspopulatie als geheel en het algehele arbo-zorgsysteem, waarbij ze worden ondersteund door gekwalificeerde dienstverleners.

Sinds augustus 2023 valt Zicht op Beter onder Vanbreda Nederland, die met de dochterondernemingen Vanbreda Arbo en ArboTeam al actief is op de markt voor arbodienstverlening. Met deze overname bundelen de bedrijven hun krachten op het gebied van arbodienstverlening, door het samenvoegen van casemanagers, praktijkondersteuners en bedrijfsartsen onder één dak, om werkgevers en werknemers effectief te ondersteunen bij goede verzuimbegeleiding.

Naast individuele dienstverlening voor verschillende opdrachtgevers hebben de bedrijfsartsen hun eigen focusgebieden binnen het bedrijf, zoals coaching, WIA-expertise en het bevorderen van het eigenregiemodel en amplitie bij zowel werknemers als de organisatie. Wil je meer weten over onze diensten? Klik hier.

De artsen en praktijkondersteuners hebben onderling afspraken gemaakt over kwaliteitsbewaking van de advisering, borging van patiëntgegevens, het handhaven van kwaliteitseisen en het volgen van standaarden en richtlijnen binnen de beroepsgroepen. Wil je meer weten over onze bedrijfsartsen en praktijkondersteuners? Klik hier.