LOCATIES

Zicht op Beter informeert u graag over onze vier uitstekende spreekuurlocaties. Wellicht heeft u een brief van ons ontvangen met een uitnodiging voor een spreekuurafspraak op een van deze locaties. Wij hechten veel belang aan uw comfort en efficiëntie tijdens uw bezoek aan ons spreekuur. Daarom verstrekken we gedetailleerde informatie over elk van deze locaties, inclusief adres, faciliteiten, ligging en routebeschrijving. Op deze manier bereiden we u volledig voor op uw afspraak en zorgen we voor een moeiteloze weg naar ons toe.

Gezondheidcentrum Sibelius
Sibeliuslaand 315
5654 CT Eindhoven

De locatie waar onze arts spreekuur houdt is gevestigd in het Gezondheidscentrum Sibelius. Het is een nieuwbouwpand waar ook huisartsen, fysiotherapeuten en een apotheek zijn ondergebracht. U kunt zich melden bij de receptie op de eerste verdieping. De arts komt u daar ophalen voor het spreekuur.

Gezondheidscentrum Lage Leun Kraanvogellaan 13
5221 GA 's-Hertogenbosch

De locatie waar onze arts spreekuur houdt is gevestigd in het Gezondheidscentrum Lage Leun in de wijk Engelen. Het is een pand waarin eveneens fysiotherapeuten, huisartsen en een apotheek zijn ondergebracht. Bij binnenkomst loopt u rechtdoor het gebouw in, de wachtkamer is aan uw linkerhand. U kunt daar plaatsnemen en hoeft zich niet te melden. De arts komt u ophalen voor het spreekuur.

Regus Maastricht City Centre
Stationsplein 8K
6221 BT Maastricht

De locatie waar onze arts spreekuur houdt is gevestigd in Regus Maastricht City Centre. Parkeren kunt u onder het gebouw in Q-Park De Colonel, Stationsplein 17. Mocht hier geen plek zijn kunt terecht bij Q-Park P+R Station Maastricht, Parallelweg 15. Vanuit de parkeergarage De Colonel kunt u naast de ingang van de garage aanbellen (bel 800, Regus) en naar boven gaan. Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de balie. Hier is tevens de wachtruimte, de arts komt u daar ophalen voor het spreekuur.

Business Center Roerpoort
Boven de Wolfskuil 3
6049 LX Herten

De locatie waar onze arts spreekuur houdt is gevestigd in de Business Center Roerpoort. Er is parkeerruimte op de locatie. U kunt u zich melden bij de receptie en in de wachtruimte plaatsnemen, de arts komt u daar ophalen voor het spreekuur.